m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Vrh

Odaberite kuću po svojoj meri

Eko-urbano naselje Šumadijskog Kutka odlikuju kuće modernog dizajna i različitih kvadratura, a kupovina kuće uključuje i ograđeno dvorište, odnosno plac od 10 do 20 ari zelene površine. U zavisnosti od želja i potreba budućih stanara, kuće mogu imati i takozvane smart house sisteme i video nadzor, solarne panele za napajanje električnom energijom, unutrašnje i/ili spoljašnje bazene i niz drugih benefita.

Shodno ličnim potrebama i afinitetima, sve kuće mogu biti porodične kuće, kuće za izdavanje, ili pak kuće i za život i za izdavanje.

Za one koji žele da svoj Kutak učine dostupnim i drugima, biće organizovana centralna booking služba koja će voditi brigu o svim aktivnostima održavanja, pripreme i izdavanja kuća.

Služba održavanja će se starati o urednom i besprekornom funkcionisanju celog eko naselja i njegovih sadržaja, dok će o spokojnom i mirnom boravku u Šumadijskom Kutku voditi računa služba obezbeđenja.

SEVERNI KUTAK

Severni Kutak okrenut je prema planini Kosmaj i rasprostranjen je na površini od 6ha. Placevi koji se nalaze u ovom delu naselja su površine 10 ili 20 ari i sa mogućnošću izgradnje kuća od 150 do 400 m2 takozvanog A frame oblika, kao i bazena i ostalih željenih pratećih sadržaja.

JUŽNI KUTAK

Južni Kutak je okrenut prema planini Bukulja, a rasprostranjen je na površini od 1.7ha. Ovde se nalaze placevi od po 10 ari površine, na kojima je moguće izgraditi kuće od najmanje 115m2, spoljašnje bazene i ostale željene prateće sadržaje.