m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Vrh

RESTORAN ŠUMADIJSKI KUTAK 001

Spoj dobrih ukusa i prirode

Restoran je počeo sa radom u maju mesecu 2022. godine i danas predstavlja omiljeno mesto za predah i gastronomska uživanja naših posetilaca.

Spoj udobnog i elegantnog enterijera i bogatog zelenog eksterijera pruža mogućnost za podjednako uživanje u druženju i obedovanju u bašti na svežem vazduhu, kao i unutar restorana, kada vremenski uslovi nisu pogodni za boravak na otvorenom.

Osluškujemo potrebe i želje naših gostiju i kontinuirano prilagođavamo ponudu specijaliteta od domaćih, šumadijskih, do internacionalnih. Sve namirnice koje se koriste su pažljivo birane, namirnice visokog kvaliteta i uglavnom organskog porekla, domaćeg, lokalnog uzgoja. Uživanje u ukusima, prati i uživanje u čaši dobrog vina, te smo za svoje goste pažljivo odabrali domaće i internacionalne brendove vina visokog renomea, kao i širok spektar ostalih vrsta pića.

MENI

Prelistajte ponudu našeg restorana klikom na linkove ispod!

RADNO VREME

SUBOTA – NEDELJA:

11:00 – 18:00

PONEDELJAK – PETAK:

Neradni dani

ORGANIZACIJA PROSLAVA

Tu smo da budemo deo Vaših važnih datuma. Bilo da je u pitanju proslava rođendana, svadbeni ručak, iznenađenje za dragu osobu, poslovno okupljanje, ili pak nešto sasvim drugačiji povod, sa zadovoljstvom ćemo organizovati Vašu proslavu i doprineti stvaranju Vaših najlepših uspomena.

U domaćinskoj kući, gosti su uvek dobrodošli. Tako je i kod nas. Čekamo Vas da zajedno uživamo u duhu Šumadijskog Kutka.