m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Vrh

Gastronomska ponuda

Gastronomska ponuda

U ovom eko naselju posetioci mogu uživati u organskim namirnicama lokalne proizvodnje, u nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji i to u glavnom restoranu – Restoran Šumadijski Kutak 001, mini baru i restoranu na krovu Wellness centra, kao i u šumskom baru lociranom u samoj šumi.

Sportska zona

Sportska zona

Okruženi bogatim šumskim prostranstvima u Šumadijskom Kutku su smešteni sportski tereni za paddle, tenis, košarku, odbojku, mini fudbal i rekreaciju.

Sportske igre

Sportske igre

Kao dodatni vid zabave i aktivnosti na svežem vazduhu, svima zaintresovanima su na raspolaganju i veštačka stena za slobodno penjanje, kao i teren za instinktivno streličarstvo i streličarstvo sa metama.

Rekreacija

Rekreacija

Posetiocima su na raspolaganju i uređene šumske staze duge 13 kilometara, pogodne za rekreaciju, šetnju i biciklizam. Duž ovih staza su postavljene i sprave za vežbanje u prirodi koje čine svojevrsnu mini teretanu na otvorenom.

Dečiji sadržaj

Dečiji sadržaj

Za najmlađe posetioce različitog uzrasta spremni su brojni sadržaji poput igraonice u zatvorenom i na otvorenom, šumske igraonice i mini adrenalin parka, ali i raznovrsne edukativne i zabavne radionice. U dogovoru sa roditeljima organizujemo grupno ili individualno čuvanje dece uz igru, rekreaciju, zabavu i edukaciju.

Wellness centar

Wellness centar

Sadržajan Wellness centar uključuje spa zonu sa saunama / parnim kupatilima / masažama, zatim teretanu, infinity bazen na otvorenom i mini bar za potpunu relaksaciju. Nakon opuštanja duha i tela, posetioci mogu dodatno uživati u specijalitetima restorana na krovu Wellness centra i pogledu na nepregledne prirodne lepote našeg kraja.

Ergela i mini zoo vrt

Ergela i mini zoo vrt

Ergela je takođe važan sadržaj Šumadijskog Kutka. Ovde se gaje odrasla grla i poni, tako da i najmlađi posetioci mogu uživati u druženju sa ovim životinjama. U sklopu ergele postoji i škola jahanja, a takođe se može organizovati obilazak imanja vođenim jahanjem. Pored ergele konja nalazi se i mini zoo vrt u kom se nalaze različite životinje, između ostalih tu su i patuljaste kozice, zečevi, australijski emui, kornjača, papagaji koji se mogu videti u slobodnom letu i druge.

Rentiranje električnih vozila

Rentiranje električnih vozila

Eko naselje Šumadijski Kutak je svojevrsna vazdušna banja okružena sa čak 90ha šume, čiji su glavni resursi zdrav vazduh, čista voda, netaknuta priroda i registrovana ruža vetrova. Jedan od naših osnovnih principa kojim se vodimo jeste očuvanje naše prirode baš takve kakva jeste zbog čega će u eko naselje Šumadijski Kutak biti zabranjen ulazak vozilima na fosilna goriva, uz obezbeđen parking i transportnu službu za sve one koji ne poseduju električna vozila. Takođe, za vlasnike ovakvih vozila, na nekoliko punktova u okviru naselja biće postavljeni i punjači. Ali to nije sve, za sve posetioce će na raspolaganju za iznajmljivanje biti električne bicikle i mini golf cart vozila za vožnju, razledanje i uživanje u prirodi koja nas okružuje.

Vinarija

Vinarija

U sklopu eko naselja Šumadijski Kutak nalaze se i naša vinarija i vinograd iz kog potiču posebna vina ekskluzivno dostupna samo za naše goste i posetioce.

Turističke ture

Turističke ture

Za sve ljubitelje domaćeg turizma, imamo lepe vesti. Nalazimo se u regiji bogatoj kulturnim nasleđem, blizu Bukovičke banje, pećine Risovača, i najvećeg aqua parka u Srbiji. Smešteni smo na poznatom vinskom putu Šumadije, okruženi sa čak 30 vinarija te za svoje posetioce osmišljavamo turističke ture, obilaske srpskih manastira, znamenitosti, vinarija i vinograda po posebnim zahtevima.